Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dušan Bućan:

Nakon ovog iskustva više nemam srama

Dušan Bućan
Foto: Nova TV
1/9
05.10.2015.
u 17:00

Glumac zagrebačkog HNK oduševio je imitacijama u popularnom showu Nove TV

Iako nije među najboljim natjecateljima u novoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, glumac Dušan Bućan definitivno je jedan od najzabavnijih. Njegove dosadašnje transformacije u Madonnu, Milu Hrnića, Meghan Trainor i Shaggyja svaki su put nasmijale gledatelje popularnog showa Nove TV. Dušana svakog petka gledamo i kao voditelja Farme.

U fokusu tinejdžera

– Ako sam stvarno izazvao tolike simpatije gledatelja, drago mi je. Meni je cijeli rad na Tvoje lice zvuči poznato bio jako zabavan. Nisam mislio da uopće mogu nekom parirati u pjevanju jer nisam neki super pjevač. Neke stvari sam naučio o pjevanju i nakon svega doživljenog srama više nemam – kazao nam je Dušan kojem je najteže bilo naučiti koreografiju za imitaciju hita Meghan Trainor "All About That Bass".

– Rekli su mi da moram to dobro naučiti jer tinejdžeri koji nju slušaju točno znaju kamo ide koja ruka ili noga. A ja kao da imam dvije lijeve noge. Jasno mi je bilo da tamo nisam zbog pjevanja pa sam onda tijekom emisija pokušao što više ubacivati glumu i dobro se zabavljati – kaže Bućan kojemu je najzabavnije bilo imitirati Milu Hrnića, dok mu je imitacija žena teško padala upravo zbog tijesnih korzeta i višesatnih šminkanja.

– Glavna šminkerica Martina rekla je da imam takav izgled da me se ni šminkom ne može puno mijenjati pa sam možda u tom pogledu imao više sreće nego neki drugi kolege, koje moram pohvaliti. Svi su govorili o Luki Buliću i Massimu, no neki su tijekom showa napravili tako fantastične transformacije da smo ostali zapanjeni. U ovoj sezoni šminka je napravila čudo da ponekad zaista nećete moći shvatiti da je to samo maska – dodao je Bućan koji je s ovogodišnjim natjecateljima showa postao veliki prijatelj. Iako je do tada znao jedino kolege glumce, s ostalima se, kaže, brzo našao na istoj valnoj duljini. Zajedno su slavili pobjede, a posebno je burno bilo nakon prošlotjedne pobjede Maje Šuput, kad se na tulumu kod nje pjevalo do ranih jutarnjih sati.

Konjima do Krka

Dušan je na nastup u ovoj emisiji pristao zato što voli stjecati nova iskustva, pogotovo ona koja će mu pomoći u karijeri. No, za razliku od Tvoje lice zvuči poznato, za voditeljski nastup na Farmi imao je iskustva budući da je vlasnik imanja na kojem ima dva konja i četiri psa. Za sebe ne voli reći da je farmer, jer na njegovu imanju se ne privređuje, već troši. Budući da jako voli životinje, to mu ne pada teško.

– Iako imam iskustva, ne bih se mogao natjecati u emisiji takvog tipa. Na Farmu dođem svakog petka, dobro se zabavim s natjecateljima, pripremam dualiste za dvoboj i to mi je super. A njima nije lako svaki dan biti zatvoren s ljudima koje ne znaš. Normalno je da se svađaju i, kako vrijeme odmiče, sve su napetiji. Stvarno im nije lako, pogotovo zato što nemaju iskustva pred kamerama – veli Dušan koji svakodnevno vodi brigu o svojim konjima i psima, što mu oduzima puno vremena, no u tome mu pomaže djevojka Ivana s kojom je lani 11 dana putovao na konjima do Krka.

– Ideja nam je bila dokazati da to nije neki pothvat jer su ljudi nekad najnormalnije putovali na konjima. Ono što je bilo pothvat jest što smo prešli Krčki most na konjima jer to nikad nitko nije napravio. Također, vjerojatno smo prvi koji su prošli naplatne kućice na cesti na konjima. Bilo je to prekrasno iskustvo. Put smo snimali kamerama i ideja je da o tome napravimo dokumentarac – kaže Bućan.

Uz televizijske nastupe Dušan je zauzet i u matičnom HNK, gdje priprema novu predstavu. Riječ je o komadu Bella Figura crnogorskog redatelja Borisa Liješevića, a premijera će biti 6. studenog.

>>Dušan Bućan živi na ranču na kojem se brine o konjima i obožava selo

>>Dušan Bućan živi na ranču na kojem se brine o konjima i obožava selo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije