Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaš u akciji

Duje Čop pokrenuo prvu hot spot lokaciju kampanje 'Oživi me'

hot spot
Foto: PR FOTO
1/6
01.10.2014.
u 15:42

Duje Čop jučer je u cijenjenom zagrebačkom restoranu Okrugljak pokrenuo 'HOT SPOT života'...

Duje Čop, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Građanskog nogometnog kluba Dinamo koji je jedan od ambasadora nacionalne javnozdravstvene kampanje "Oživi me" jučer je u cijenjenom zagrebačkom restoranu Okrugljak pokrenuo "HOT SPOT života". Ideja pokretanja HOT SPOT lokacije je želja da ugostiteljski objekti za vrijeme trajanja kampanje promijene svoju wi-fi šifru u "ozivime194" i na taj način daju podršku ovom projektu čiji je cilj podizanje razine svijesti o poznavanju postupaka oživljavanja osoba koje dožive srčani zastoj.

– Sretan sam što se Dinamo uključio u ovu kampanju koja educira ljude i šalje bitnu poruku. Iskreno, nisam znao koliko je bitna svaka sekunda u slučaju da osoba doživi srčani zastoj i drago mi je što ću kroz ovu kampanju naučiti što poduzeti u takvoj situaciji. Naravno, ne daj Bože da se tako nešto dogodi na terenu nekome od suigrača ili protivniku, no u takvoj situaciji im može pomoći liječnik, a dogodi li se na ulici – bilo bi idealno kada bi svatko znao što činiti. Upravo zbog toga je ova kampanja jako bitna i sretan sam što sam dio toga – rekao je Duje.

Važnost ove problematike prvi je prepoznao restoran Okrugljak koji je jedan od "najzagrebačkijih" i najtradicionalnijih restorana u sjevernom dijelu Hrvatske te su na ovaj način i ovom lijepom gestom učinili ovaj restoran sigurnijim te su pokazali da su društveno odgovorni. GNK Dinamo zajedno s Dujom Čopom i restoranom Okrugljak ovim putem poziva sve ostale ugostiteljske objekte u Republici Hrvatskoj da na jednostavan i simboličan način podrže kampanju tako da promijene svoju WI-FI šifru. Plakat i naljepnicu mogu skinuti na internetskoj stranici www.ozivi.me

Foto: PR FOTO

>>Joe Šimunić i Barbara Kolar predstavili 'Oživi me'

>>Čop i Soudani ruše velikane 
Dražu Jerkovića i Prosinečkog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije