Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati glumac

Dragan Nikolić prebrodio krizu, počeo samostalno disati

Dragan Nikolić
Foto: Youtube Screenshot
22.05.2015.
u 09:28

Sinoć je pored Nikolića u Kliničkom centru bila i njegova supruga, poznata glumica Milena Dravić

Poznati srpski glumac Dragan Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, hitno je primljen u bolnicu nakon što je nedavno bio na operaciji slijepog crijeva.

Kako javlja Blic, od jutros se bolje osjeća, prebrodio je krizu, komunicira, počeo je samostalno disati te je skinut s aparata.

Glumac je ležao na pulmologiji zbog upale pluća, kada mu je naglo skočila temperatura, zbog čega su nastale poteškoće s disanjem. Bio je u životnoj opasnosti, ali liječnici su ga u veoma kratkom roku uspjeli vratiti.

Sinoć je pored Nikolića u Kliničkom centru bila i njegova supruga, poznata glumica Milena Dravić.

Komentara 8

RL
@rlando
09:43 22.05.2015.

Drži se Prle, legendo !

RL
@rlando
09:51 22.05.2015.

Mislim da nije u pitanju slijepo crijevo već nešto ozbiljnije, mada je najbitnije da ovaj velikan dobije i ovu utrku, Floyd pobijedi.

IV
ivanjoksimovic
09:58 22.05.2015.

Nisam znao da je bolestan. Prosao sam pored njega pre nekih 3 meseca, dobro je izgledao. Drzi se Gagi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije