Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A ima toliko novaca...

Došla je pijana u tursku zračnu luku i bez karte ušla na niskobudžetni let

Kate Moss
Foto: Gary Stone/News Syndication/PIXSELL
1/3
30.07.2014.
u 07:16

Putnici u zračnoj luci nisu krili oduševljenje što su ugledali slavnu manekenku koja se na let za London niskobudžetnim avioprijevoznikom EasyJet "čekirala" bez avionske karte

Super model Kate Moss (40) viđena je pijana u turskoj zračnoj luci Bodrum kamo je došla nakon što je neko vrijeme provela na tretmanima detoksikacije u toj zemlji.

Putnici u zračnoj luci nisu krili oduševljenje što su ugledali slavnu manekenku koja se na let za London niskobudžetnim avioprijevoznikom EasyJet "čekirala" bez avionske karte. Prema svjedocima, Moss je neko vrijeme razgovarala s menadžerom tog avioprijevoznika i riješeno je da supermodel ipak puste na let iako nije imala kartu. 

Ništa manje nisu bili oduševljeni ni putnici na tom letu pa su mnogi suli društvene mreže hvaleći se da je s njima na istom letu bila i Moss.

 

 

>>Kad supermodeli odmaraju: I dalje su nerazdvojne nakon toliko vremena

>>Kate Moss napravila dramu u restoranu: Ostavi se mog muža!

Komentara 6

LI
liliZG
09:12 30.07.2014.

dobra neka detoksikacija...

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:17 30.07.2014.

Sramota za nju...

EG
Erick Grouth
09:20 30.07.2014.

Usla bez karte, takve osobe uvijek imaju pratnju osiguranu od zracne luke tako da je sve gotovo kada se oni pojave. Oni ne cekaju u redu ali zato plate za kartu daleko vise od obicnih putnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije