Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponavlja se

Dosadna princeza: Kate Middleton stalno u 'mornarskom' izdanju

kate middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/10
14.04.2014.
u 08:42

Kate Middleton ima pristup svim dizajnerima svijeta te zaista može uživati u modnoj raznovrsnosti. Ipak, ona posebno uživa kada je odjevena ležerno – u mornarskom stilu...

Kate Middleton ima pristup svim dizajnerima svijeta te zaista može uživati u modnoj raznovrsnosti. Ipak, ona posebno uživa kada je odjevena ležerno – u mornarskom stilu. Plavo-bijela majica na pruge te odgovarajući sako više puta zablistali su na zgodnoj princezi.

Mornarske prugice Kate je nosila u posjetu Australiji i Novom Zelandu, na sportskim igrama u Engleskoj, u posjetu humanitarnoj akciji s princem Harryjem te u posjetu Cambridgeu, gdje je bila sa suprugom. Mora se priznati, izvrsno joj stoji, kao i sve što Kate nosi.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Princ se izlanuo: Možda ćete morati isplesti još jedan šal!

Komentara 3

Avatar R2D2
R2D2
08:52 14.04.2014.

Da, i? Ko su to dvoje i zašto su u životu bitni Hrvatima i Hrvatskoj da moramo čitati svaki drugi dan o njima i još ih se stavlja na naslovnicu?

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
09:48 14.04.2014.

Ove naše princeze su slične samo što su im majice vertikalno prugaste Najnovije: princeza Merzel

Avatar tihanajusup
tihanajusup
13:05 14.04.2014.

Od toliko događanja u našoj zemlji vi plasirate gluposti konstantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije