Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijao za nju

Donna Vekić zapela za oko Hughu Grantu

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
27.05.2015.
u 10:52

Odlučio je komentirati i na Twitteru pa je objavio fotografiju igračica, a usto je napisao: "Odličan meč tu na Roland Garrosu. Doslovno."

Donna Vekić pobijedila je u prvom kolu Roland Garrosa Carolinu Garciju. Za vrijeme meča obje su nosile istu odjeću, a primijetio je to i Hugh Grant dok je pratio meč.

Odlučio je meč komentirati i na Twitteru pa je objavio fotografiju igračica, a usto je napisao: "Odličan meč tu na Roland Garrosu. Doslovno." Mislio je pritom na činjenicu da su djevojke isto odjevene i da su se dobro uskladile (match – slagati se, spariti se).

Donna mu je odgovorila na to i rekla da se nada da je navijao za nju. Grant je nastavio. "Jesam. Ti i ja imamo vrlo sličnu igru" – napisao je. Mlada Osječanka munjevito osvaja svijet.

>>Hugh Grant tražio veću plaću jer je mislio da je prezgodan za ulogu

>>Na Donninu presicu nahrupili novinari no dočekalo ih je: 'Samo o tenisu, molim vas'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije