Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda zabrinuta

Dolly Parton zabrinuta za svoje kumče: Miley je jednog dana pukla

dolly miley
Foto: Screenshot
19.04.2014.
u 18:03

Dolly Parton, kuma mlade Miley Cyrus izjavila je za The Sun da je zabrinuta za svoje kumče...

Dolly Parton, kuma mlade Miley Cyrus izjavila je za The Sun da je zabrinuta za svoje kumče. Country legenda smatra kako se Miley previše trudi udaljiti od svog imidža. - Jednog dana je pukla i rekla mi kako mora ubiti Hannah Montanu kako bi ljudi prihvatili tko je ona zaista. Mislim da je osjećala kako mora zaista napraviti velike promjene, i očito je da ih je napravila, izjavila je Dolly za The Sun.

- Nadam se da ne radi previše bizarnih stvari. Ne želim da njezino ponašanje zasjeni njezin talent, dodala je Dolly. Parton je dugogodišnja prijateljica Mileynog oca Billyja Raya, pa je tako postala i kuma mlade Miley. Dolly je nadodala u intervjuu kako je šokirana koliko Miley otvoreno priznaje da je uzimala droge te koliko prema njima ima nonšalantan stav.

>>Dolly Parton: Brak mi je sretan jer suprug i ja nemamo djece

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar fidelio
fidelio
10:32 20.04.2014.

Eh, kumo, kumo... ako si zabrinuta za kumče, onda joj trebaš pomoći, a ne pričati o tome paparazzima :) Ali mislim da uopće nisi zabrinuta. Maloj je karijera krenula uzlazno, sad samo treba tu i tamo zakimati glavom kako si zabrinuta i čekati svoj ček, jel tako, kumo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije