Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatna drama slavnog tenisača

Đoković bio pred razvodom od Jelene, a ona je nakon afere odvojila bankovne račune?

Novak i Jelena Đoković
Foto: Chicago/Press Association/PIXSELL
1/4
29.08.2016.
u 12:07

Obiteljski problemi bili su teret na plećima srpskog tenisača koji je nakon poraza rekao da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju

Talijanski mediji nagađaju da je prvi tenisač svijeta Novak Đoković, uoči nastupa na Wimbledonu, bio pred razvodom od supruge Jelene s kojom ima sina Stefana, a o ovoj se temi sve više govori u javnosti. 

Društvene mreže, ali i neke medije preplavile su navodi da je slavni tenisač prevario svoju suprugu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, zbog čega je Jelena odvojila njihove bankovne račune.

Problemi u privatnom životu prvog reketa svijeta i njegove supruge, o čijem je vjenčanju prije dvije godine brujio cijeli svijet, izašli su na površinu nakon neočekivanog Đokovićeva poraza u 3. kolu Wimbledona. Tada je otkrio da ima problema, ali da se ne radi o nikakvoj ozljedi koju bi okrivio za poraz. 

Obiteljski problemi bili su teret na plećima srpskog tenisača koji je nakon poraza rekao da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju. 

Novak i Jelena vjenčali su se prije dvije godine na crnogorskom Svetom Stefanu, a u listopadu 2014. postali su roditelji sina. 

 

 

Hahaha, I love her excitement here 😂 PS. We were in about to meet @enriqueiglesias 😂😂😂 #lastnight

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

>>Novak Đoković je uoči Wimbledona bio pred razvodom od supruge Jelene!

Komentara 29

DU
Deleted user
12:12 29.08.2016.

Kako vele gospari iz Dubrovnika - vjeran ženi, ali izvan sezone!

AX
axxvxx
12:25 29.08.2016.

e pa Nole, ako si sa ovom Indijkom prevario - neka si svaka čast...

CR
Croilir
13:48 29.08.2016.

Nažalost je varanje žene u hrvata i srba još kavalirski delikt a da žena muža vara, bila bi diskvalificirana na najgori način. Naravno su svi veliki katolici i pravoslavci ne znajući da je po njihovoj bibliji varanje žene isto tako grijeh. Ja sam nevjernik, rođen na Zapadu, nikada cure nisam varao kao ni one mene (99% siguran). Kombinacija traljavog mačizma, religijskog i balkanskog patriarhalizma su razlozi zašto se iste stvari ne tretira isto. Baš me zanima kako bi Djoković cvilio da ga ona varala.. lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije