Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on nije znao

Dok se Michael Phelps liječi, njegova djevojka priznala cijelom svijetu: Bila sam muškarac

Taylor Lianne Chandle
Foto: Facebook
1/12
20.11.2014.
u 17:30

Taylor Lianne Chandler, 41, na svojoj je Facebook stranici otkrila kako su ona i slavni sportaš imali sjajan seksualni život, uključujući seks u javnosti

Dok se Michael Phelps, najtrofejniji olimpijski plivač svih vremena, liječi u klinici za odvikavanje, njegova samoprozvana djevojka javnosti je otkrila kako je rođena kao hermafrodit.

Taylor Lianne Chandler, 41, na svojoj je Facebook stranici otkrila kako su ona i slavni sportaš imali sjajan seksualni život, uključujući seks u javnosti, na utakmici američkog nogometa.

Taylor je rođena s muškim i ženskim spolnim organima te je do rane mladosti živjela kao muškarac David Roy Fitch. Tijekom tinejdžerskih godina uzimala je blokere testosterona, a u ranim 20-ima odstranila je muške spolne organe.

Otkrila je kako je rođena s muškim genitalijama, ali bez testisa, te s maternicom, no bez jajnika.

Sve to Taylor je obznanila, a da prije nije otkrila Phelpsu, 29, koji je na odvikavanju završio nakon što je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju 30. rujna. Taylor je bila s njim u trenutku uhićenja. Dan poslije prijavio se na liječenje.

– Vjerojatno ću ga izgubiti jer je on brend i njegov tim želi ga zaštititi. Otkako je završio na liječenju, saznala sam da naša veza nije prikazana u baš tako dobrom svjetlu. Intimnost među nama bila je sjajna. Bio je to prvi put u mom životu da se osjećam kao prava žena – napisala je Taylor.

 

 

Phelps je u bogatoj karijeri osvojio čak 22 olimpijske medalje, a trenutno se nalazi pod šestomjesečnom plivačkom suspenzijom zbog uhićenja.

>>Michael Phelps pretjerao s alkoholom i zaradio suspenziju

>>Michael Phelps priznao: 'Svi piške u bazenu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije