Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozna obitelj

Dok se kći Whitney Huston i dalje bori za život, njena obitelj snima reality show

bobbi kristina
Foto: Instagram
1/5
03.03.2015.
u 11:28

Nesretna Bobbi Kristina više od mjesec dana bori se za život, a tragičnu situaciju odlučili su iskoristiti članovi njene obitelji koji se spremaju za snimanje obiteljskog reality showa.

Više od mjesec dana prošlo je otkako je nesretna Bobbi Kristina Brown pronađena u svom stanu bez svijesti.

Istog dana hitno je prebačena u bolnicu u kojoj se do danas bori za život. Iako liječničke prognoze ne ulijevaju nadu u oporavak, čini se da to ne brine poneke članove njene obitelji koji ni manje ni više o tome snimaju reality show.

Izvori bliski produkciji showa potvrdili su za TMZ da dvije sestre, brat i nećaci Kristinina oca Bobbyja Browna snimaju reality show o svojoj obitelji. Iako to iznenađuje s obzirom na tragične okolnosti koje su zatekle obitelj, to ne bi bilo toliko skandalozno da u scenarij nisu uključili i patnju kroz koju prolazi kći Whitney Huston.

Odvjetnik Bobbyja Browna kratko je potvrdio za TMZ  da se njegov klijent neće pojaviti u kontroverznom showu.

Na svu sreću, čini se da se show  ipak neće snimati u bolnici u kojoj leži Bobbi nego u domu obitelji Brown, gdje će biti zabilježeni razgovori o tragediji koja je mladu Bobbi Kristinu dovela do ruba života.

Inače problematična obitelj Brown produkciji showa zanimljiva je zbog njihovih neprimjerenih javnih istupa. Naime, Bobbyjeva sestra Leolah za smrt Whitney Huston javno je optužila američkog pjevača i producenta Ray J-a kojeg smatra krivim za njenu ovisnost.

Druga sestra, Tina Brown , nakon smrti javno je priznala da se drogirala s Whitney. U središtu medijske pozornosti ponovo se našla nedavno kada se sa sinom Shayneom potukla u hotelu nedaleko od bolnice u kojoj se nalazi Bobbi Kristina. Nakon što ju je Shayne nazvao narkomankom, Tina je posegnula za bocom i pogodila sina u glavu.

>>Bobbi Kristina Brown željela prekinuti vezu s Nickom Gordonom

>>Bobbi Kristina i dalje na aparatima koji je održavaju na životu

Komentara 2

ST
steiner
14:40 03.03.2015.

I takav trash je na televiziji? Gdje ide ljudska svijest???

LI
liliZG
14:11 05.03.2015.

"druga sestra, Tina Brown, nakon smrti javno je priznala da se drogirala s Whitney"... dakle sestra Tina je umrla i onda se drogirala sa Whitney, ...pa da , logično, moraš prvo umrijeti da bi se mogla zajedno sa pokojnicom drogirati...točno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije