Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh

Djevojke iz Little Mixa nastupile u kreaciji našeg dizajnera

Little Mix
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/3
23.02.2017.
u 08:56

Dodjelu nagrada Brit Awards spektakularnim nastupom otvorile su djevojke iz Little Mixa u kreacijama našeg Juraja Zigmana

Za nastup na sinoć održanoj dodjeli nagrada Brit Awards djevojke iz grupe Little Mix odabrale su kreaciju našeg dizajnera Juraja Zigmana.

Njegove atraktivne kreacije odavno su osvojile domaće zvijezde poput Nine Badrić, Jelene Rozge, Severine, Maje Šuput i drugih, a sada mladi dizajner iz Kostrene osvaja i strane zvijezde. 

Perrie Edwards,Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall sinoć su spektakularnim nastupom otvorile svečanu dodjelu u Zigmanovim kreacijama, a ubrzo nakon toga putem društvenih mreža dizajneru su počele pristizati čestitke.

- Bravo! Talent ne poznaje granice - napisao mu je Viktor Drago. Čestitale su mu i voditeljica Antonija Blaće i pjevačica Nina Badrić.

 

 

Congratulations girls! 😍😍😘😘❤❤ #littlemix #zigman #corset #britawards #brits

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official) on

 

 

Little Mix in custom ZIGMAN pieces for BRIT Awards ❤❤❤😍😍😍 #zigman #littlemix #LittleMixBRITs @littlemix

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official) on

 

>>Članovi grupe Let 3 predstavili kostime inspirirane operom Karmen

>>Zigman: Važnije mi je da se haljina sviđa H. Alexander​

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije