Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#thedress

Djevojka objavila svoju fotografiju haljine koja je zaludjela svijet

haljina the dress
Foto: Instagram
1/2
27.02.2015.
u 14:46

Priču je započela škotska pjevačica Caitlin McNeill, postavivši fotografiju haljine na svoj Tumblr, nadovezala se i Lindsay Maden

Haljina koja je cijeli svijet natjerala da se zapita kojih li je boja, zaista je plavo-crna.

Priču je započela škotska pjevačica Caitlin McNeill, postavivši fotografiju haljine na svoj Tumblr, nadovezala se i Lindsay Maden. Djevojka je nedavno bila gošća na jednom vjenčanju te je ekipi Buzzfeeda poslala fotografije sa svadbe. Ovu haljinu nosila je na vjenčanju majka mladenke, pa je sama mladenka Grace Johnston objavila fotografiju slavne haljine.

Na njoj je i više nego očito da je riječ o plavo-crnoj haljini. Fenomen je zapravo stvar percepcije u mozgu. Naše oči percipiraju reflektiranu svjetlost s predmeta, a potom šalju informacije o toj refleksiji našem mozgu.

>>Ova haljina zaludjela je slavne tviteraše, kako je vi vidite?

Komentara 2

PU
pulizg
16:54 27.02.2015.

O moj Boze,koje su ovo gluposti,i onda me zovu da se pretplatim na vecernji da citam ovakva sranja i jos da im dajem novce!!!!

RI
RI813
13:40 28.02.2015.

i to je neki posao nekom. stvarno. glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije