Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navlači obožavatelje

Djevojka Chrisa Browna privlači pažnju na Twitteru

karrueche tran
Foto: Instagram
1/4
27.11.2014.
u 21:27

Da je ponovno single, otkrila je ljepotica na svom Twitteru...

U vezi s Chrisom Brownom Karrueche Tran bila je dugo vremena, no obilježili su to vrijeme razni turbulentni prekidi.

Da je ponovno single, otkrila je ljepotica na svom Twitteru. - Čini se da sam ponovno single, napisala je poprilično jasno i nedvosmisleno. Kasnije je nadodala da se njen status odnosio na snimanje epizode serije 'Single Ladies'.

Trenutno je sa Chrisom Brownom u sretnijoj fazi veze pa se svuda pojavljuju zajedno. Ranije su prekidali većinom zbog njegovog odnosa s Rihannom. U jednom od prekida s Karrueche, Chris se čak i pomirio s Rihannom. Mlada manekenka sve mu je oprostila pa sada uživaju u nešto mirnijoj vezi.

>>Chris Brown opet u problemu: Tuži ga obožavateljica!

>>Chris Brown pretukao muškarca uz pomoć tjelesnog čuvara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije