Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzna odluka

Modna agencija potpisalala ugovor s djevojčicom (10). Mama je brani: Samo pedofili misle da su ovo seksualne fotografije

Kristina Pimenova
Foto: Instagram
07.02.2016.
u 08:36

Ruskinju Kristinu Pimenovu mnogi nazivaju "najljepšom djevojčicom na svijetu"

Kristina Pimenova, manekenka koja ima samo 10 godina, potpisala je unosan ugovor s agencijom LA Models, prenosi Metro.

Ruskinja koju mnogi nazivaju "najljepšom djevojčicom na svijetu" već je bila fotografirana za časopis Vogue Italia i kuće kao što su Dolce & Gabbana i Roberto Cavalli. Vlasnik agencije LA Models Heinz Holba rekao je kako je njezina popularnost u tako mladoj dobi nemalo postignuće.

- Agencija se raduje dugoročnom odnosu s ovim mladim supermodelom - rekao je Holba.

Djevojčica je već ranije podigla prašinu zbog kontroverznih fotografija koje se objavljuju na njezinim profilima na društvenim mrežama - na nekima se pojavljuje u krevetu ili u bikiniju na plaži. Neki muškarci ispod fotografija objavljivali su seksualne komentare. Njezina majka Glikerija Pimenova, koja zapravo vodi te stranice, odbacuje kritike da seksuzalizira svoje dijete, a one koji smatraju da su fotografije provokativne nazvala je pedofilima.

 

#pobedavika

Fotografiju objavljuje Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005)

 

>> Kaia (10) postala model; može li nadmašiti mamu Cindy Crawford?

Komentara 14

MA
Majur
09:02 07.02.2016.

Djevojčicu mama slika u krevetu i bikiniju pa stavlja na internet njezine slike...pa onda bolesnicima koji seksualne komentare pišu naziva pedofilima...Da,jesu bolesni ti koji takve komentare pišu,ali ti majko....ti si odvratna do boli,fuj spodobo jedna,podvodiš svoje djete.Roditelje koji svoju djecu razvlače po internetu i nude ih raznim lešinarima treba šamarati dan i noć.

CH
Changi
09:16 07.02.2016.

Jucer sam upoznao jednu najljepsu djevojcicu na svijetu, u mom susjedstvu, neki dan neku drugu, u tramvaju, pa jednu u parku, pa nekoliko najljepsih djevojcica, prijateljica mog sina u prvom razredu osnovne skole...Kako bi bilo tuzno kad bi samo jedna djevojcica bila najljepsa na svijetu.

BH
biserka halas
09:17 07.02.2016.

Majko oduzela si djetetu djetinstvo .Ati si najveci pedofil kad djete prodajes na internet kcerka ti je ljepa mozda na oca a ja se pitam gde joj jeotac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije