Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posrnula sue

Dječja zvijezda progovorila: Ja sam narkomanka i alkoholičarka

Alisan Porter, kovrčava Sue
Foto: Screenshot
1/3
16.09.2014.
u 14:17

Danas ne pijem zato što ne želim propustiti ni jednu sekundu svojih obaveza. Ne pijem zato što si to ne mogu dopustiti, piše kovrčava Sue

Zdravo, ja sam Ali i ja sam alkoholičarka, napisala je glumica Alisan Porter na svom blogu i odškrinula vrata svoje dugogodišnje borbe s ovisnostima.

Alisan nam je poznata kao kovrčava Sue iz istoimenog filma, a podugačkim postom željela je, kaže, osvijestiti javnost o toj bolesti.

– Vjerojatno ovo niste očekivali od mene. Zapravo, možda ste baš to očekivali jer sam bila dječja zvijezda. Svejedno, to je istina. Trijezna sam od 28. listopada 2007. i od toga dana nisam ni taknula drogu ili alkohol. Nisam dotakla dno, nisam si ubrizgavala heroin i nisam se opijala dok ne padnem u nesvijest (O. K., barem ne svaki dan). Ali moja je priča moja i bilo mi je dosta da znam lupiti šakom o stol, piše na njezinu blogu.

I danas teško odolijeva ovisnosti, a ono što je drži iznad vode njezina je obitelj – suprug i dvoje djece.

– Danas ne pijem zato što ne želim propustiti ni jednu sekundu svojih obaveza. Ne pijem zato što si to ne mogu dopustiti. Iako, želim to, često, zato što sam samo čovjek i zato što život katkada snažno udara.

>>Hit ljeta napisao je inspiriran kombinacijom alkohola i tableta protiv bolova

>>Alen Vitasović nije izdržao, opet je pokleknuo pred alkoholom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije