Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovi serijal HTV-a

‘Djeca sunca’ donose teme o odnosu sunca i ljudi

'14.09.2012., Zagreb - U HRT-ovom studiju Bajsic na Prisavlju odrzano je predstavljanje dokumentarnog serijala Djeca sunca autora Mislava Hudoletnjaka i Kresimira Misaka. Mislav Hudoletnjak, Kresimir
'Davor Puklavec/PIXSELL'
15.09.2012.
u 18:00

U petak na Drugom programu počinje emitiranje znanstveno-popularnog serijala čiji su autori Krešimir Mišak i Mislav Hudoletnjak

\'Djeca sunca\' donose teme o odnosu sunca i ljudi

U petak na Drugom programu HTV-a počinje emitiranje znanstveno-popularnog serijala \"Djeca sunca\" čiji su autori Krešimir Mišak i Mislav Hudoletnjak.

– Serijal na osobit način prikazuje odnos sunca i ljudi kroz povijest. Sastoji se od sedam pedesetominutnih epizoda, a među temama kojima se serijal bavi jest i korištenje novih tehnologija poput svemirskog solarnog jedra i elektrane – objasnio je Mišak koncept serijala.

Ključne riječi

Komentara 2

AL
Albireo
12:20 17.09.2012.

Božemesačuvaj. Mišaku su opet dali da radi neke svoje pseudoznanstvene fantazije. I to mi sve plaćamo! Sram vas bilo, HTV.

EC
ecco
21:33 17.09.2012.

Albiero@ isprani mozgu, establišment ti je ugradijo svoje stavove i uvjerenja da te mogu lakše kontrolirat od koljevke do groba ovco!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije