Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda ljubav

Diva ispalila: Ponovno ću se udati za tebe ako daš 150.000 dolara za ogrlicu

5th Annual Help Haiti HomeDavid Banda Ciccone Ritchie, Mercy James, Madonna and Sean Penn attending the 5th Annual Help Haiti Home, A Gala to benefit J/P Haitian Relief Organisation held at the Montage Beverly Hills HotelTammie Arroyo Photo: Press Associa
Foto: PA/Pixsell
1/3
05.12.2016.
u 08:13

Madonna je Pennu javno izjavila ljubav početkom godine, kada je pokrenula glasine da su obnovili svoju nekoć problematičnu vezu

Kraljica popa Madonna (58) i dvije godine mlađi holivudski glumac i zavodnik Sean Penn bili su u braku četiri godine, a slavna pjevačica u petak je priznala kako bi to iskustvo rado ponovila... za odgovarajuću cijenu. Pred dvoranom prepunom uzvanika, tijekom dobrotvorne gala večere u Miamiju na kojoj se prikupljao novac za pomoć Malaviju, glazbenica je rekla kako bi se ponovno udala za Penna, ako bi on platio 150.000 dolara za ogrlicu koja se našla na aukciji na ovoj humanitarnoj večeri.

- Još te volim - rekla je Madonna Seanu Pennu, a čini se da se slavni glumac nije bunio. Ne znamo jedino što o tome misli njegova djevojka, glumica u usponu Leila George, koju sigurno nije razveselilo ni to što su na aukciji prodavane i crno-bijele fotografije s vjenčanja Madonne i Penna.

Zanimljivo, nije ovo prvi put da su Madonna i Sean jedno drugome poručili da se i dalje vole. Tako su i početkom ove godine sudjelovali na dobrotvornoj večeri za stradale na Haitiju, koju je organizirao slavni glumac. Ondje mu je glazbenica poručila:

- Toliko sam ponosna na tebe, ponosna što te poznajem. Stoga ti želim reći da te volim. Od prvog trenutka kad sam te ugledala. Još te jednako volim - rekla je u siječnju Madonna te pokrenula glasine da su obnovili vezu.

Podsjetimo, Madonna i Penn upoznali su se u veljači 1985. i vjenčali iste godine u kolovozu, na njezin rođendan. Zajedno su iduće godine glumili u kriminalističkoj drami “Šangajsko iznenađenje” Jima Goddarda, a iste je godine Madonna svoj treći studijski album “True Blue” posvetila voljenom suprugu.

Njihova je veza bila burna i prožeta temperamentnim svađama, a Madonna je prvi put zahtjev za razvod braka podnijela u prosincu 1987. godine. Ubrzo je zahtjev povukla, no razvod je ponovno zatražila 1989. godine. Penn ju je navodno više puta istukao, no Madonna je ta nagađanja opovrgnula 2015., opisavši te navode kao uvredljive, pretjerane, zlobne i lažne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije