Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ryan Reynolds

Dirljivom porukom glumac se oprostio od obožavatelja preminulog od karcinoma

Reynolds je teško bolesnom obožavatelju omogućio i premijerno prikazivanje Deadpoola
Foto: Ryan Reynolds
1/2
29.04.2016.
u 21:38

- Upoznali smo se jer je volio Deadpoola, na neki način Connor je bio Deadpool ili barem sve što je taj superjunak želio biti. Volio bih da je ostao duže s nama - priznao je Reynolds

Kanadski glumac Ryan Reynolds (39) posljednje tri godine posjećivao je svog obožavatelja Connora McGratha (13) koji je nedavno preminuo od karcinoma.

Kaže da ih je spojila zajednička ljubav prema antijunaku Deadpoolu. 

- Upoznali smo se jer je volio Deadpoola, na neki način Connor je bio Deadpool ili barem sve što je taj superjunak želio biti. On balansira bol, neustrašivost, ljubav, ali i prljavi smisao za humor. Volio bih da je ostao duže s nama - priznao je Reynolds za BBC.

Dirljivom porukom glumac se na svom Facebook-profilu oprostio od hrabrog dječaka:

Početkom godine Connoru je omogućio i premijerno gledanje Deadpoola. 

U stripovima, Wade Wilson boluje od karcinoma, a nakon što se podvrgnuo eskperimentalnom tretmanu postaje borbeni Deadpool.

>> Potvrđeno: Snima se i nastavak humorističnog Deadpoola

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nelyna
23:26 01.05.2016.

R.I.P. Connor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije