Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već dvije godine

Dino Drpić ljubi Ines Katarinu Sušu!

ines katarina suša
Foto: Facebook
1/6
02.09.2015.
u 10:23

Iako sa svojom vezom nisu željeli izlaziti u javnost, povremeno jedno drugom komentiraju statuse i fotografije na Facebooku

Dino Drpić već je dvije godine u vezi s Ines Katarinom Sušom. Nije poznato kako su Dino i Ines započeli vezu, piše Story.

Iako sa svojom vezom nisu željeli izlaziti u javnost, povremeno jedno drugom komentiraju statuse i fotografije na Facebooku. Nedavno je Ines objavila na Instagramu fotografiju s Brača, gdje je s Dinom ljetovala.

O ljubavnom životu Ines Katarine zna se malo, dok je Dino proveo devet godina u braku s Nives Celzijus. S njom je dobio i dvoje djece. Unatoč razvodu, Dino i Nives ostali su u dobrim odnosima.

>>Dino Drpić zatražio rastavu od Nives Celzijus?

>>Nakon devet godina braka razvode se Nives Celzijus i Dino Drpić

Komentara 6

MR
MRUDante
12:46 02.09.2015.

Evo kliknuo sam - jeste sretni? FUJ novinarstvo. Sramite se!

AN
AnteizmalogZGa
12:51 02.09.2015.

Odte vrit i vi i Dino i Nives i Ines Katarina. Nisam ni pročitao, sam dajem komentar na naslov. Ma baš nas briga za njih, Severinu, Gotovce i ...ine hohštaplere i šmrkače lajni po Hrvatskoj. Evo to je moje mišljenje o vašim člancima na tu temu!!!

MM
Mm2015
15:20 02.09.2015.

Koja vijest, jadan i on i ona a i vi sta to prenosite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije