Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima troje djece

Didier Drogba varao suprugu s Miss Nizozemske?

miss nizozemske
Foto: Instagram
1/4
22.12.2014.
u 17:01

Didier Drogba imao je, izgleda, aferu s Miss Nizozemske, Tatjanom Mazul. Tijekom gostovanja u radijskoj emisiji Tatjana je priznala da je bila s jednim nogometašem kojeg i dalje voli

Didier Drogba imao je, izgleda, aferu s Miss Nizozemske, Tatjanom Mazul. Tijekom gostovanja u radijskoj emisiji Tatjana je priznala da je bila s jednim nogometašem kojeg i dalje voli.

– Opet sam sama. Bilo je komplicirano. On je nogometaš, ja ga i dalje volim, vrlo je poznat i igra za Chelsea, ali neću više ništa reći. Nekad je bolje šutjeti – rekla je Tatjana. Engleski mediji odmah su je povezali s Drogbom. Ništa ne bi bilo neobično da 36-godišnji Drogba nema suprugu i troje djece.

25-godišnja ljepotica upoznala se s nogometašem u Londonu gdje je provela tri tjedna za vrijeme izbora za Miss svijeta.

Komentara 1

SE
sestrićna
17:18 22.12.2014.

nije ona kriva..samo nogice ostale u zraku.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije