Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vapaj za spas

DiCaprio molio: Ovo je najveći izazov čovječanstva, poduzmite nešto!

leonardo dicaprio
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
23.09.2014.
u 17:41

Nakon što je prije dva marširao New Yorkom sa stotinama tisuća ljudi, DiCaprio je danas govorio pred UN-om

Glumac Leonardo DiCaprio poznati je borac za ekologiju, odnedavno i UN-ov ambasador za mir, a danas je pred UN-om zatražio da lidera da prestanu globalno zatopljenje tretirati kao "fikciju".

– Kao glumac, zarađujem pretvarajući se. Glumim fiktivne likove koji rješavaju fiktivne probleme. Mislim da čovječanstvo na isti način vidi globalno zatopljenje – kao fikciju – rekao je DiCaprio na Summitu o klimatskim promjenama.

Nakon što je prije dva marširao New Yorkom sa stotinama tisuća ljudi tražeći da se učini nešto po pitanju smanjenja emisije štetnih plinova, DiCaprio je danas molio vođe da poduzmu nešto.

– Sad je na vama red da odgovorite na trenutačno najveći izazov čovječanstva. Molimo vas da se s njim suočite hrabro i pošteno – poručio je glumac.

>>Leonardo DiCaprio imenovan UN-ovim ambasadorom za mir

>>Leonardo DiCaprio repao pred prepunim klubom usred ludog provoda

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 12

DM
dr_max
20:35 23.09.2014.

Ili je naivan ili radi za NWO i oligarhe, ali jedno je sigurno nema pojma sto je to globalno zatopljenje a bljuzga gluposti naokolo. Dragi Leonardo, nit je fikcija nit je neprirodno, informiraj se bolje i kupi toplu odjecu, od zatopljenja ni z, ali ce uskoro zahladiti.

TE
TechnoCroat
04:43 24.09.2014.

Kao glumac je super, no neka nam ne soli pamet da stedimo na naftnim derivatima, dok on privatnim avionom dolazi na svjetsko prvenstvo u Rio kod svoga prijatelja naftnog princa sultana iz saudijske arabije na njegovu 150 metarsku jahtu Topaz sa 2 heliporta, koja trosi vise benzina nego svi autobusi u Zagrebu.

NO
No1
19:00 23.09.2014.

Steven Segal u mladim danima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije