Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBAL SPIRIT TURNEJA

Depeche Mode stižu u Ljubljanu 14. svibnja

depeche mode
Foto: Depeche Mode
1/4
22.04.2017.
u 22:21

Depecheovci se s novim albumom vraćaju u ovaj dio Europe, ali kako na žalost, ovoga puta ne stižu u Hrvatsku, najbliža opcija je koncert u Ljubljani. Koncert će se održati u dvorani Stožice

Legendarni synth pop bend Depeche Mode održat će koncert u Ljubljani 14. svibnja. To će biti Hrvatskoj najbliži koncert koje će ove godine Depeche Mode održati u sklopu svoje Global Spirit turneje promovirajući novi album Spirit.

Album je izašao u ožjku i to je već 14. studijski album legendarnog trojca. Dave Gahan, Andy Fletcher i Martin Gore i dalje izazivaju izniman interes publike i rasprodaju dvorane u što smo se mogli uvjeriti i na ranijim turnejama na koncertima u Hrvatskoj.

Depecheovci se sada vraćaju u ovaj dio Europe, ali kako na žalost, ovoga puta ne stižu u Hrvatsku, najbliža opcija je koncert u Ljubljani. Koncert će se održati u dvorani Stožice.

Europski dio turneje im ove godine počinje 5. svibnja u Stockholmu i do 23. srpnja obići će 32 grada diljem Europe. Potom će globalnu turneju nastaviti u Južnoj i Sjevernoj Americi.

Prethodna turneja Delta Machine bila je jedna od najvećih i najuspješnijih glazbenih turneja te godine, a tada su gostovali i u krcatoj zagrebačkoj Areni kada. Na toj turneji uživo je na koncertima uživalo preko 2,5 milijuna fanova.

Producent albuma Spirit je James Ford, jedan od osnivača grupe Simian Mobile Disco i producent albuma Florence & The Machine i Arctic Monkeysa.

- Izuzetno smo ponosni na zvuk i energiju koje prožimaju album Spirit i vrlo smo uzbuđeni novom turnejom - izjavio je uoči turneje Dave Gahan.

Depeche Mode su u karijeri prodali preko 100 milijuna albuma i svirali pred ukupno više od 30 milijuna fanova.

Depeche Mode u Ljubljani
Foto: Depeche Mode

>>Spektakl u Zagrebu: Depeche Mode 'zapalili' Arenu!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pavel ic
Pavel ic
23:22 22.04.2017.

od kad oni sviraju po malim prcijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije