Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Demi Moore u vezi je s ocem svoga bivšeg dečka

'Demi Moore attends the premiere of Lifetime's Five at Skylight Soho in New York City, New York, USA on September 26, 2011.Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
12.09.2013.
u 08:33

Demi je prije pet mjeseci prekinula šestomjesečnu vezu s Harryjem Mortonom (31), a sada je navodno u vezi s njegovim ocem, vlasnikom Hard Rock Caffea, Peterom Mortonom (66)

Glumica Demi Moore (50) u vezi je s ocem svoga bivšeg dečka. Naime, Demi je prije pet mjeseci prekinula šestomjesečnu vezu s Harryjem Mortonom (31), a sada je navodno u vezi s njegovim ocem, vlasnikom Hard Rock Caffea, Peterom Mortonom (66).

– Demi nikad nije mislila da će izlaziti s nekim starijim pošto je imala većinom mlađe dečke, ali Peter joj se uistinu sviđa – rekao je izvor blizak glumici.

Demi i Harry, koji je prije nje hodao s glumicom Lindsay Lohan, prekinuli su u svibnju nakon što su shvatili da bolje funkcioniraju kao prijatelji, a Harry joj je dao blagoslov za vezu s njegovim ocem i sretan je zbog njih.

>> Demi Moore i Ashton Kutcher zatečeni u ugodnom razgovoru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije