Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna obitelj

Dejan Lovren pohvalio se svojim najdražim djevojkama na Instagramu

Obitelj Lovren
Foto: Instagram
1/8
31.07.2014.
u 08:47

Na Instagramu se pohvalio zajedničkom fotografijom, a mnogi obožavatelji su mu zaželjeli najbolju nogometnu sezonu i puno uspjeha u Liverpoolu.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren uživa u društvu svoje obitelji, supruge Anite i kćerkice Elene.

Na Instagramu se pohvalio zajedničkom fotografijom, a mnogi obožavatelji su mu zaželjeli najbolju nogometnu sezonu i puno uspjeha u Liverpoolu.

Dejan Lovren postao je planetarno popularan tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu kada su golišave fotografije nekoliko hrvatskih reprezentativaca odjeknule u medijima i širile se društvenim mrežama. Osim Dejana, pozornost medija dobila je i njegova atraktivna supruga Anita koja ga je zdušno podržavala.

Foto: Robert Demo

Foto: Privatni album

>>Supruga Anita: Presretni smo što idemo u Liverpool

Komentara 1

Avatar Allemann
Allemann
11:23 31.07.2014.

Ovo neprestano objavljivanje fotografija - to su sve kompleksi, narcisoidnost i želja za potvrđivanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije