Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljanje belgijskog piva

Davor Meštrović potpuno modno usklađen sa suprugom uživao u pivu

pivo
Foto: PR FOTO
1/15
02.10.2015.
u 12:59

Održano ekskluzivno predstavljanje novog belgijskog samostanskog piva

Davor Meštrović, Enes Vejzović, Miran Kurspahić, Antonio Franić, Nevio Marasović te mnogi drugi ljubitelji piva oduševljeno su popratili predstavljanje Grimbergena.

Legendarno belgijsko samostansko pivo postalo je dostupno i u Hrvatskoj, a slavni pivoljupci imali su privilegij u njemu uživati prvi. Dok su mnogi muškarci stigli bez svojih boljih polovica, Davor Meštrović poveo je i svoju suprugu.

I ne samo to, već su bili i potpuno modno usklađeni. U klasičnim i uvijek modernim balonerima, Davor i Senka izgledali su odlično.

>>Davor Meštrović operirao benigni tumor u nosu

>>Kako je Davor Meštrović na trenutak izašao iz uloge bezazlenog voditelja

Komentara 4

MI
mirrr
15:54 02.10.2015.

dobar coek

KR
kraljgubec
13:36 02.10.2015.

0 bodova

M3
Miške 3
07:27 03.10.2015.

I sad da ja to komentiram, opet će me izbaciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije