Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2016.

David Guetta posvetio pjesmu našoj zemlji: Ovo je za tebe, Hrvatska!

Foto: Youtube Screenshot
1/7
23.06.2016.
u 19:47

– Ova suradnja omogućila je fanovima diljem svijeta da sudjeluju u stvaranju jedinstvene atmosfere na ovogodišnjem natjecanju – zaključuje Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA-e

Svjetski poznati DJ David Guetta (48) jučer je na svom YouTube kanalu objavio pjesmu "This One's for Croatia", posvećenu Hrvatskoj na Euru 2016., a spot je dosad pogledalo više od 35.000 ljudi.

Pjesmu je otpjevala švedska izvođačica Zara Larsson (18), a u spotu vidimo motivirane hrvatske navijače na stadionu i igrače na terenu. Video za službenu pjesmu ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu Guetta je snimio za svaku državu koja se natječe, a dio ovog procesa bili su i sami obožavatelji.

Naime, u prosincu prošle godine UEFA je pozvala sve ljubitelje glazbe i nogometa da koristeći online aplikacije sudjeluju u stvaranju sadržaja za aktualno natjecanje. Snimke su zatim korištene za službenu himnu prvenstva "This One's for You". Pjesma je predviđena i za izvođenje između utakmica, a svira na stadionu tijekom pogotka reprezentacija, kako javlja UEFA.

– Snažna je veza između nogometa i glazbe jer oboje u ljudima pobuđuje jake emocije. David Guetta jedan je od najuspješnijih glazbenih producenata na svijetu, a ova suradnja omogućila je fanovima diljem svijeta da sudjeluju u stvaranju jedinstvene atmosfere na ovogodišnjem natjecanju – zaključuje Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA-e.

Sljedeća utakmica Hrvatsku čeka ove subote protiv Portugala, a navijači su već počeli bodriti našu reprezentaciju.

Foto: Youtube Screenshot

Foto: YouTube Screenshot

>> Plesom i pjesmom otvoreno Europsko prvenstvo u Francuskoj

Komentara 30

PP
pp
20:12 23.06.2016.

Svima smo simpatični osim domaćim "antifašistima". Oni su ljudi drugog kova, oni "vide" dublje, oni "vide" dalje, oni poniru u stvari u koje nitko drugi ne može...oni vide tko smo mi zapravo, zločesti fašisti, sve do posljednjeg Hrvata, nemojte da vas ova vesela i raspjevana zemlja i narod zavaraju. We are bad!! Sva sreća pa imamo revolucionare na braniku revolucije...i rubu pameti...

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:54 23.06.2016.

Svatko normalan voli Hrvatsku, to prepoznaju i svijetske face, ali ne i Stazic, Kizo i ostali slicni njima

Avatar navijač
navijač
20:43 23.06.2016.

Rekao sam ja da je nogometna repka najjaći hrvatski brend. Zato i smeta neprijateljima Hrvatske. Kakav Mamić , kakav Šuker , smeta im Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije