Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u marakešu

Beckham proslavio 40. rođendan – uz Victoriju se napio, uz kćerkicu Harper trijeznio

david beckham
Foto: Instagram
1/4
04.05.2015.
u 14:50

David Beckham sa stilom je proslavio svoj 40. rođendan. Uz suprugu i djecu te najbliže prijatelje, nogometaš je proslavio rođendan u Marakešu u Maroku

David Beckham sa stilom je proslavio svoj 40. rođendan. Uz suprugu i djecu te najbliže prijatelje, nogometaš je proslavio rođendan u Marakešu u Maroku.

Posebno je zahvalio supruzi Victoriji. Objavio je i neke fotografije s proslave na svom novom profilu na Instagramu. Supruga, 41-godišnjakinja, nježno je ljubila Davida dok je puhao svjećice na svojoj torti.

Dan poslije objavio je fotografiju na kojoj liječi mamurluk. Pomogla mu je njegova preslatka trogodišnja kćerkica Harper, koja je držala hladnu krpu na njegovoj glavi.

>>Oni pogađaju i izvan terena - nogometaši s najviše stila!

>>Ima milijune, no slavni roditelji ga tjeraju da pere suđe u restoranu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije