Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljen

David Beckham dobio ponudu koju nikako nije mogao odbiti

beckham
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
04.03.2015.
u 09:36

Bio je to sponatni poziv Gallaghera u emisji The Graham Norton u kojoj su gosti bili i Will Smith, Margot Robbie, Hugh Jackman

Davidu Beckhamu poslovnih ponuda ne nedostaje.

Bivši nogometaš, model za donje rublje mogao bi u svoj životopis dopisati i ulogu u videospotu bivšeg frontmena grupe Oasis, Noela Gallaghera.

Bio je to spontani poziv Gallaghera u emisiji The Graham Norton u kojoj su gosti bili i Will Smith, Margot Robbie, Hugh Jackman.

Promovirajući svoj novi singl "Ballad of the Mighty I", Gallagher je domaćinu Nortonu rekao kako se dugo opire snimanju videospotova. 

Zatim se okrenuo prema Davidu i upitao ga: – Želiš li ti biti u jednom našem spotu?

Ozbiljno ili ne, Gallagher je Davida "pogodio u žicu" tim upitom. 

Od bivše je nogometne zvijezde dobio potvrdan odgovor popraćen širokim osmijehom: – Želim li biti u spotu? O, da, naravno! 

– Veliki sam obožavatelj. Dok sam igrao za Englesku  na jednoj utakmici je bio i Noel.

Otišao sam do njega i rukovali smo se. Uvijek sam bio veliki obožavatelj grupe Oasis i Noela i zato, naravno da sam počašćen upitom da budem u jednom njegovu spotu. Naravno da ću biti – odgovorio je oduševljeni David Beckham.

>>Beckham šalje pomoć najsiromašnijima - Bangladešu, Džibutiju, Svaziju, Srbiji...

>>David Beckham: Katkad mi supruga kaže da ne izgledam dobro

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije