Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniel Bilić:

Pjesmu Erdoğanu napisao sam u dimijama, ispijajući kafu

20.10.2015., Zagreb - Daniel Bilic, voditelj programa na radiju Soundset Plavi.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
27.04.2016.
u 09:14

Na glazbu pjesme "Lijepa li si" Marka Perkovića Thompsona radijski voditelj napisao je sarkastičnu pjesmu dobrodošlice turskom predsjedniku

U jutarnjem programu Soundset Plavog radija voditelj Daniel Bilić prigodnom je pjesmom odlučio poželjeti dobrodošlicu u Zagreb turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoğanu.

Na glazbu pjesme “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona Daniel je napisao ove stihove: “Kad se sjetim, slina krene, zamirišu baklave, njene svake stope turskog kraja i osmanskih običaja. Prepoznah odlučnost tvoju što probudi vladu moju, kad si sa mnom, ceste moje ne idu nigdje – zastoj to jeeee. Oj Recepe lijepi li si, Erdogane, zlatan ti si. Predsjedniče, tebi narod kličeeee. Policija tvoja tuče, nema slabo, moj il duce. Pozdrav brko, sulejmanska ruko, lijepi li si...lijepi li si...” 

Omiljeni radijski voditelj, koji je građanima Zagreba koji su zapeli u prometu smijehom olakšao dan, otkrio je i kako je pjesma nastala. – Naravno da sam tekst napisao u dimijama, ispijajući kafu... To je oda pravom muškarcu s kojim nema zafrkancije – poručio je Bilić. 

>>Daniel Bilić: Zornjak nije uopće jutarnja emisija! To je moja mala država, monarhija, diktatura

>>Daniel Bilić: U školi sam bio isti Cartman iz South Parka

Komentara 6

ST
stomiovotreba
10:04 27.04.2016.

Da li je ovo trebalo biti duhovito?

Avatar George Bailey
George Bailey
09:53 27.04.2016.

Prizemno, glupo i neduhovito.

ĆA
ćaćaća
11:19 27.04.2016.

hrvatksi komplesaši se mogu šaliti jedino na hrvatski račun..naravno partijsko srpski mediji ih zato obožavaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije