Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko finale natječaja DJ-a

DANCElectric Residency w/Mixcloud i Tujamo otvorit će rujanski program u Revelinu

revelin
Foto: PR FOTO
01.09.2014.
u 11:00

DANCElectric residency zatvara svoj program velikim finalom natječaja koji je zajednički sa Mixcloudom organiziran ovog ljeta.

DANCElectric residency zatvara svoj program velikim finalom natječaja koji je zajednički sa Mixcloudom organiziran ovog ljeta. Ovu sezonu DANCElectric residency u suradnji sa Mixcloudom pružio je priliku DJ-ima na području EU da zasviraju u Culture Clubu Revelin na jedinstvenoj pozorninici gdje su nastupala najveća svjetska imena elektronske glazbe.

Za 'final round' DANCElectric residency dovodi pobjednika i drugoplasiranog Mixcloud 2014 DJ natječaja, te proslogodisnjeg pobjednika natječaja, Galinac Galinac-Ovogodišnji pobjednik natjecaja je Steven Sanders(Fr.)! Steven Sanders dolazi sa pariške elektronske scene, a nastupao je po mnogim francuskim klubovima. Njegov talent prepoznat je i izvan francuskih granica pa nastupa i na inozemnoj sceni. Sa produciranjem je započeo 2008 i uredno objavljuje podcast “Sound of Steven Sanders“ kako bi svoj talent širio izvan pariških i francuskih klubova. Nakon nekoliko objavljenih naslova i remixa priprema novi projekt  „Dirty Land” koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni.

Uz Sandersa nastupit će drugoplasirani izvođač Joško Leoni te prošlogodisnji pobjednik, Galinac Galinac čija karijera za Dj. pultom napreduje iznimno respektabilnim tempom te domaći akteri koji su ove sezone dežurali  za dj. pultom Culture Cluba Revelin, Speed, Audiometric, dBA, PhiberOptic te naravno glavni dirigent projekta DANCElectricPHILIPE.

DJ Tujamo 05.09.2014@Culture Club Revelin

05.09.2014 u goste Culture Cluba Revelin dolazi poznati njemački DJ Tujamo. DJ Tujamo započeo je s produciranjem još 2006. i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište: Australiju, Južnu i Sjevernu Ameriku. Njegovi remixevi za Bob Sinclara, Wynter Gordona, Peter Gelderbloma, DubVision bilježe veliki uspjeh, a vlastiti autorski radovi “How We Roll” "Do It All Night" i "Back 2 You” penju se na vrhove ljestvica. Njegov najnoviji singl “Who” došao je na sam vrh SLAM!FM Dance30, te ušao u DDC (German Dance Charts), a podržala su ga i najpoznatija imena kao što su : Avicii, Steve Angello, Fedde Le Grand, Bob Sinclar, Steve Aoki, Afrojack, Bingo Players, A-Trak, Chris Lake, Chuckie, Laidback Luke, La Fuente, Alvaro, Vato Gonzalez i mnogi drugi. Za ljetnu sezonu Tujamo je pripremio novi plesni singl “Hey Mister” koji svojim zaraznim ritmom već osvaja festivale i publiku širom svijeta. Prije nastupa DJ Tujama plesni podij zagrijati će rezident ekipa sa mnoštvo plesnih hitova i raskošnim light showom: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Cijene ulaznica pretprodaja 70 kn /VIP 120 kn. Na dan koncerta 100 kn i VIP 150 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “WHAT S UP””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

>>DU-EL FEST - četiri dana vrhunske zabave na koju ćete se vraćati još mnogo puta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije