Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dino dvornik

Danas bi mu bilo 50: Sretan ti rođendan, tamo gore!

Dino Dvornik
Foto: Promo
1/16
20.08.2014.
u 11:11

Dino Dvornik, prerano preminuli kralj funka, danas bi napunio 50 godina

- Dragi moj Dino, danas bi ima 50 godina ali se to ne bi vidilo na tebi! Bio si od onih tipova koji nikada ne stare jer ti je duša bila zaigrana i mlada. Nemam pojma kako bi danas gleda na sve ovo oko sebe, ali znam samo jedno, bila bi fešta i po kako i priliči ovako okruglom broju. Nema te... ali svejedno. Sretan ti rođendan, tamo gore! Večeras ce bit' fešta! Kako na zemlji, tako i na nebu! - napisala je Danijela Dvornik na Facebooku poruku posvetivši je pokojnom suprugu Dini Dvorniku koji bi danas, da je živ, napunio 50 godina.

 

 

Kralj funka preminuo je u 45. godini života 2008. godine, što je izazvalo šok i nevjericu među njegovim brojnim obožavateljima.

Odrastao u poznatoj glumačkoj obitelji, Dino Dvornik već je kao dijete stao pred kamere, glumivši u seriji Naše malo misto. No glazba je ipak bila njegov odabir, a u bogatoj karijeri triput je nagrađen hrvatskom diskografskom nagradom Porin, 1996. godine za skladbu Afrika, 1997. godine osvaja Porina za album Enfant terrible i 1998. godine dobiva Porina za album Vidi ove pisme..., za najbolji kompilacijski album.

 

 

Uz brojne hitove, Dino i njegova supruga Danijela te kći Ella postali su zvijezde prve hrvatske reality serije, snimljene po uzoru na poznati reality "The Osbournes".

>>Peterostruki portret velikog i naglo ugaslog bljeska

>>Status Elle Dvornik u dva sata dobio više od 29.000 lajkova

>>Dino Dvornik (1964-2008) - Otišao je gore, svom papi Borisu

Komentara 11

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
19:07 20.08.2014.

Nikakav pjevač nije bio neznam zašto ga se diže u nebesa a što je prerano otišao sam je kriv a tako će jednog dana i onaj što pjeva i sebe naziva "umjetnikom a pjeva pjesmu "teške boje,teške boje,teške boje" !!!

Avatar nijeminišta
nijeminišta
15:13 20.08.2014.

radio je užasne pjesme... katastrofa

Avatar Jalnuški
Jalnuški
14:32 20.08.2014.

Nadam se da ćeš dole manje plagirat i da nećeš popit svu žutu boju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije