Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umrla od predoziranja

'Da joj nisu okrenuli leđa dok je tražila pomoć, danas bi bila živa'

Peaches Geldof
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
31.07.2014.
u 07:42

Agar se nadao da će se Peaches vratiti na pravi put nakon udaje za Thomasa Cohena 2012.

Obiteljski prijatelj Peaches Geldof rekao je da je pokojna zvijezda tražila pomoć od svojih prijatelja, a oni su joj okrenuli leđa.

Gerry Agar tvrdi da je odmah znao da je Peaches, koja je u travnju umrla od predoziranja heroinom, bila "u problemima"  i tražila je pomoć. Da su je slušali, danas bi bila živa, kaže Gerry Agar, koji se družio s Peachesinom majkom Paulom Yates, koja se prije 14 godina predozirala heroinom.

Agar se nadao da će se Peaches vratiti na pravi put  nakon udaje za Thomasa Cohena 2012, piše IBT.

Peaches Geldof pronađena je mrtva u svom domu 7. travnja 2014. u dobi od 25 godina. Liječnici su prvo rekli da se radi  o iznenadnoj smrti, a poslije su potvrdili da se radi o predoziranju.

>>Nesretna Peaches liječila se metadonom, a heroinu se vratila tik pred smrt

Komentara 5

Avatar gladnijura
gladnijura
08:18 31.07.2014.

Sve ovisnosti su rješive samo ako ih se sami, za istinu, želimo riješiti. Ostalo su prisile.

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
07:58 31.07.2014.

Prirodna selekcija. Zašto bi netko krv pišao da stalno izvlači ovakav šljam iz pakla droge? Ak se hoće drogirat nek se drogira, nema nikakve osnove za žalopojke. Amen.

MA
matador007
08:57 31.07.2014.

Da se nije drogirala,ne bi bila u problemima,pa ne bi ni trebala tražiti pomoć od prijatelja.Ovo je situacija u kojoj ne mogu žaliti mladu osobu,jer je znala što radi i sama se dovela do toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije