Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan iznos

Da bi u svakom trenu izgledala savršeno, Kim Kardashian troši pravo bogatstvo

kim kardashian
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/26
30.09.2014.
u 09:27

Frizer, šminker i stilist Kim Kardashian dostupni su joj 24 sata na dan da dolete iz Los Angelesa u svakom trenu kad god ih zatreba

Kako bi Kim Kardashian u svakom trenu izgledala besprijekorno, njezin suprug Kanye West troši pravo bogatstvo – 250.000 dolara mjesečno.

Starleta je supruga pratila na sjevernoameričkom dijelu njegove Yeezus turneje.

– Kanye je rekao Kim kako neće štedjeti na tome da u svakom trenutku kada se bude htjela fotografirati bude spremna. Njezin frizer, šminker i stilist dostupni su joj 24 sata na dan da dolete iz Los Angelesa u svakom trenu. Kim vjeruje samo svom timu i ne želi raditi s autsajderima. Kanyeu novac ne znači ništa jer želi da njegova žena izgleda savršeno u svakom trenu – otkrio je izvor.

Kanyeova kontrola izgleda Kim Kardashian dobro je poznata i dokumentirana u njezinu reality showu "Keeping Up With The Kardashians", kada joj je Kanye pobacao svu odjeću iz ormara i zamijenio je novom. Također, navodno je upravo on odabrao vjenčanicu Kim Kardashian, a to je napravio uz pomoć Ricarda Tiscija iz Givenchyja i Victorije Beckham.

>>Svaki dan troši pravo bogatstvo da bi joj traperice savršeno pristajale!

>>U jedan dan ovu je fotografiju 'lajkalo' milijun ljudi!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
10:29 30.09.2014.

Mislite da severina I Rozga ne rade isto? Doduse, u skladu s svojim skromnim mogucnostima?

RT
Rollo Tomasi
11:55 30.09.2014.

Za tu lovu bi i ja tak izgledao. Štoviše, kad gledam uloženo/dobiveno, mislim da joj mogu davati instrukcije...

KO
kozaribok1
06:58 01.10.2014.

Mozes ti izgledati kako hoces. Prije ili kasnije ce te zamijeniti s mladjom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije