Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skinula se

Conchita u oskudnim izdanjima pozirala za Karla Lagerfelda

conchita
Foto: Screenshot
22.08.2014.
u 16:02

Conchita Wurst proslavila se svojom pobjedom na Eurosongu, no prava senzacija je postala zahvaljujući svojoj bradi...

Conchita Wurst proslavila se svojom pobjedom na Eurosongu, no prava senzacija je postala zahvaljujući svojoj bradi. Bradata žena dobila je tako prvi modni angažman, i to ni više ni manje nego za Karla Lagerfelda. U društvu trudne manekenke Ashleigh Good snimila je editorijal za Lagerfelda. Karl je na snimanju bio fotograf, dok je androgina manekenka Casey Legler intervjuirala austrijsku zvijezdu. Ispričala je u njemu Conchita sve o svom životu i odrastanju.

– Conchita je priča mog života. Odrasla sam u malom austrijskom selu, prilično konzervativnom, i uvijek sam bila čudni dječak koji se oblači u djevojčice, počinje Conchita svoju priču. – Počela sam se presvlačiti i sa 14 godina po potrebi izvoditi svoje točke, a onda je moja prijateljica rekla da bih joj mogla voditi burleskni show za koji traži voditeljicu. Tada sam se počela presvlačiti često – ispričala je među ostalim pjevačica.

>>Desnica protiv Conchite: Ne bradatim ženama

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:24 23.08.2014.

Normalno da je "konchita" dobio angazman od hmmm...sad ne znam trebam li koristiti Hrvatski ili internacionalni naziv. U krajnjem slucaju, frajer je uspio, I to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije