Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjela se spasiti

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' bolovala od raka jajnika sa svega 25 godina

cobie smulders
Foto: Pixsell
1/5
24.04.2015.
u 12:49

Zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku", prekrasna Cobie Smulders, uživala je poslovno u uspjehu spomenute serije, pogotovo tijekom treće sezone

Zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku", prekrasna Cobie Smulders, uživala je poslovno u uspjehu spomenute serije, pogotovo tijekom treće sezone.

No, privatno, tada se borila s rakom jajnika. Imala je svega 25 godina, i tumore na oba jajnika. U magazinu Women's Health rekla je da se rak krenuo proširivati na limfne čvorove i okolno tkivo. Tijekom sljedećih nekoliko godina, podvrgla se brojnim operacijama kako bi uklonila bolesno tkivo iz svog tijela.

Ostala joj je trećina jajnika, a doktori su je obavijestili da nikad neće moći zatrudnjeti prirodnim putem. Ipak, doktori su bili u krivu i lijepa Cobie uspjela je roditi dvoje djece sa suprugom Taranom Killamom. - Nikad se više neću osjećati slobodno od raka. Sada, kada je prošlo pet godina, mogu reći da pokušavam misliti pozitivno i učiti iz situacije. A ako mogu ikako povećati osviještenost o toj  bolesti, napravit ću to - rekla je Cobie.

>>Ne vjerujete u ljubav? 'Kako sam upoznao vašu majku' kriva je za to!

>>Obožavatelji zgroženi načinom na koji je završila serija 'Kako sam upoznao vašu majku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije