Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa i pametna

Njoj ne treba jaki make-up ni svečana haljina da mami uzdahe svojom ljepotom

Amal Alamuddin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
28.01.2015.
u 12:27

Amal Alamuddin Clooney pokazala je danas da i na poslu izgleda savršeno

George Clooney trebao bi biti uistinu lud da se rastane od supruge Amal Alamuddin, kako se šuškalo u medijima. Iako ni on "nije za baciti", ljepšu ženu od Amal sigurno neće naći.

Amal Alamuddin Clooney pokazala je danas da i na poslu izgleda savršeno. Prelijepa Amal snimljena je danas na sudu za ljudska prava u Strasbourgu gdje kao odvjetnica zastupa Armeniju na slučaju Dogu Perincek, predstavnika Turske radničke stranke protiv Švicarske.

Iako u odvjetničkom odijelu i s minimalističkim make-upom, Amal je plijenila pažnju svojim izgledom. Zbog ljepote ne treba joj ni svečana haljina da bude proglašena predivnom. Zar ne?

>> Clooney ovom izjavom stao na kraj tračevima!

Ključne riječi

Komentara 30

MA
maxxxx
13:52 28.01.2015.

iz ovog članka možemo isčitati slijedeće 1) Amal je najljepša žena na svijetu 2) ljepota je najvažnija ljudska osobina

HA
hammer
14:00 28.01.2015.

A lijepa je u p.m. moje prve dvije susjede su tri puta ljepše od nje i kaj sad, daj prestanite nas hebati sa glupostima. I da namazana je dosta ako ne kužiš novinaru ćoravi........

PA
Paton
14:16 28.01.2015.

nije zato nego jer ne prdi i mršavija je od drugih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije