Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet ga kritizira

Clooney otkrio koliko Trump zarađuje od glume u filmovima: 'On je hollywoodski elitist!'

George Clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.02.2017.
u 10:14

Glumac tvrdi da Trump od Udruženja glumaca Amerike godišnje dobije 120 tisuća dolara i Clooneyju smeta što predsjednik Amerike koristi beneficije od članstva u ovom udruženju

U razgovoru za Canal+ glumac George Clooney iskoristio je priliku i kritizirao predsjednika Amerike Donalda Trumpa, s čijom politikom se ne slaže ni u jednom segmentu. Ovaj put se glumac osvrnuo na Trumpove izlete u glumu

Smeta mu što Trump koristi beneficije od članstva u Screen Actors Guildu. 

– Trump je hollywoodski elitist. Godišnje od Screen Actors Guilda dobije 120 tisuća dolara – istaknuo je Clooney. Prema financijskom izvješću objavljenom u 2015. godini, Trump je dobio 110,228 tisuća dolara od Screen Actors Guilda (Udruženje glumaca Amerike).

Trump se pojavio u više američkih serija i filmova poput "Sam u kući" i u seriji "Princ s Bel Aira", a najveću zaradu donosi mu  njegov show "Pripravnik" od kojeg je tijekom jedanaest godina prikazivanja Trump ostvario zaradu od 213.6 milijuna dolara.

Na temelju toga i pojavljivanja u drugim filmovima i serijama stekao je pravo biti članom Udruženja glumaca Amerike. Clooney se u razgovoru za Canal+ osvrnuo i na Stevea Bannona središnju figuru Trumpove administracije. 

– Steve Bannon je propali filmski redatelj i scenarist. Zaradio je dosta na Seinfeldu, no on je također hollywoodski elitist i to je naša stvarnost – poručio je Clooney.

>>George Clooney predvodio povorku u povodu obilježavanja genocida nad Armencima

>>George Clooney razgovarat će s Angelom Merkel o izbjegličkoj krizi​

Komentara 11

TO
tomojuric1
10:22 23.02.2017.

u čemu je problem, Clooney kao nije elitist? šta je on, working class hero? koje gluposti, koja trabunjanja...

DU
Deleted user
10:40 23.02.2017.

Ok shvatili smo ..Trumpa moramo svakodnevno pljuvati i nadati se povratku Killerce Hilary

KO
konzervativac
10:57 23.02.2017.

Holivudske glumce, osim nevjerojatnog bogatstva koje su ogradili visokim zidovima da ne bi slučajno prosječan građanin opoganio njihovu materijalnu svetinju, odlikuje nedostatak obrazovanosti, a bogme i inteligencije. Ako je Trump član nekog hollywoodskog udruženja i ako po propisima i zakonimama može na osnovu toga dobijati novac nije mi jasno u čemu je problem. Napravio je mega uspješan show, kao i sve druge uspješne stvari na raznim područjima, zaradio ogroman novac, legalno po pravilima igre i što sada ovaj kicoš hoće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije