Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI PAR

Clooney i Amal prvi put u javnosti nakon vjenčanja

George Clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
28.09.2014.
u 19:05

Proširile glasine da Clooney i njegova izabranica planiraju još jedno vjenčanje u Veneciji

George Clooney i njegova supruga Amal Alamuddin danas su se prvi put pojavili u javnosti nakon jučerašnjeg vjenčanja u Veneciji, prenosi Reuters.

Novopečeni bračni par gliserom je napustio hotel od sedam zvjezdica Aman i uputio se prema hotelu Cipriani, gdje su navodno ručali.

A u međuvremenu su se proširile glasine da 53-godišnji Clooney i 36-godišnja Amal planiraju još jedno vjenčanje u Veneciji. Iz Clooneyjeve svite ne otkrivaju puno informacija, no lokalni mediji javljaju kako bi sutrašnje vjenčanje mogao voditi Walter Veltroni, bivši gradonačelnik Rima i Clooneyjev prijatelj.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Reuters/PIXSELL

>> Clooney zaručnici pred svima: Puno te volim i jedva čekam biti tvoj suprug!

>> Hollywoodski miljenik Clooney izazvao pomutnju na setu serije Downton Abbey

Komentara 3

DU
Deleted user
08:44 29.09.2014.

Za par godina će brak sa libanonkom vjerojatno doći kraju.

M3
Miške 3
06:07 29.09.2014.

Ova 100 % Arabika nije lijepa ali ima šarma i vjerojtno i još nešto (vjerojatn ga je dobro "žmikala" ) kad je stari jarac ušao u brak s 17 god.mlađom odvjetnicom. Oderat će ga za posljednji $.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije