Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
scott otkrio

Clint Eastwood savjetovao sinu: 'Budi muškarac!'

scott eastwood
Foto: Town & Country's
1/5
02.09.2014.
u 18:06

Zgodni sin Clinta Eastwooda slika je i prilika svog legendarnog oca. No, nije mu otac prenio samo dobre gene, već i sjajne savjete...

Zgodni sin Clinta Eastwooda slika je i prilika svog legendarnog oca. No, nije mu otac prenio samo dobre gene, već i sjajne savjete. Otkrio ih je za Today.

– Mog oca nikada nije zanimalo što ću raditi. Bio ja glumac ili vodoinstalater, jedino što mi je rekao jest da ono što radim, radim dobro. Rekao mi je i neka budem skroman te uvijek iskren. Osim toga, rekao mi je da budem muškarac, ispričao je Scott. Iako mu je otac savjetovao da bude muškarac, Scott se ne libi pokazati emocije, pa je tako priznao da je plakao uz film Bilježnica (Notebook).

Foto: Press Association/Pixsell

>>Clint Eastwood novu ljubav našao u Christini Sander

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jalnuški
Jalnuški
00:05 03.09.2014.

A što Kontra i Iskorak kažu na ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije