Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
R&B dive

Slavna trojka Destiny's Child iznenadila svojim okupljanjem

destiny's child
Foto: Facebook
1/4
31.03.2015.
u 08:13

Članice američkog R&B sastava Destiny's Child ponovo su se okupile na iznenađenje mnogih.

Slavna trojka Beyonce, Kelly Rowland i Michelle Williams iznenadile su svoje obožavatelje nakon što su gotovo 10 godina nakon raspada benda ponovo stale zajedno na pozornicu.

Naime, nekadašnje članice popularnog benda Destiny's Child nastupile su na dodjeli nagrada za gospel glazbu Stellar Gospel Music Awards u Las Vegasu gdje su zajedničkim snagama izvele pjesmu Say Yes. Iako su pjesmu snimile prošle godine, ovo im je bio prvi zajedničkim nastup nakon nastupa na Super Bowlu 2013. godine. 

Iznenađenje njihovih obožavatelja potpuno je očekivano s obzirom da članice Destiny's Childa nisu najavile svoje okupljanje, a njihova izvedba nije bila niti u programu dodjele nagrada. 

Sve u svemu cure su odlično odradile posao i dokazale da i nakon toliko godina zajedno zvuče savršeno.

>>Procurile nefotošopirane fotografije Beyonce, a obožavatelji zgroženi njezinim izgledom

>>Kelly Rowland ponosno pokazala sina!

Komentara 1

II
iifever2
09:12 01.04.2015.

kad beyonce kaze drunk love, jesus kaze 'no'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije