Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svijet slavi

Sam je sebe držao na krštenju, a danas slavi 75. rođendan!

chuck norris
Foto: Pixsell
1/6
10.03.2015.
u 09:09

Bizarnom ulogom 'Teksaškog rendžera', Norris je stekao kultni status u pop kulturi

On je izgradio bolnicu u kojoj se rodio, a držao je i sam sebe na krštenju. Danas slavi 75. rođendan, a pogađate, radi se o Chucku Norrisu.

Bizarnom ulogom "Teksaškog rendžera", Norris je stekao kultni status u pop kulturi. Karijeru je izgradio zahvaljujući borilačkim vještinama. Svjetski karate savez dodijelio mu je nagradu za životno djelo, a brojni poklonici diljem svijeta svakog dana ga obožavaju. Ako vas on ne može spasiti iz nevolje, ne može nitko.

Iako je zvijezda postao odavno, internetski fenomen postao je 2005. "Činjenice o Chucku Norrisu" dijele se otad društvenim mrežama kao pošast. Norris, primjerice, igra ruski rulet punim pištoljem te uvijek pobjeđuje, uzeo je Novkoviću Tamaru i jedini zna tko mu gleda Facebook profil.

>>Čovjek koji je izgradio bolnicu u kojoj se rodio danas slavi 74. rođendan!

>>Van Damme špagom u svemiru nadmašio Chucka Norrisa

Ključne riječi

Komentara 14

CA
capto a parva
10:23 10.03.2015.

Chuck je jedamput došao dvaput .

RT
Rollo.Tomasi
11:53 10.03.2015.

Samo Chuck Norris može smjestiti Žaka Houdeka u Sloveniju.

XE
xexo
12:58 10.03.2015.

Ne slavi Chuck rođendan-rođendan slavi Chucka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije