Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga

Velika tragedija u obitelji slavne pjevačice – Preminuo njen novorođeni nećak

christina milian
Foto: Instagram
1/2
27.08.2015.
u 20:54

Richie Bear rodio se s bolesti koja prouzročuje da mu organi rastu izvan tijela. Nažalost, maleni nije uspio preživjeti ni 24 sata. O njegovoj smrti javnost je obavijestila slavna Christina

Danielle Milian, sestra pjevačica Christine, doživjela je veliku tragediju. Naime, jučer je Danielle na svijet donijela dječaka Richieja, no već do kraja dana maleni je preminuo. Ova tragedija jako je pogodila i Christinu.

Richie Bear rodio se s bolesti koja prouzročuje da mu organi rastu izvan tijela. Nažalost, maleni nije uspio preživjeti ni 24 sata. O njegovoj smrti javnost je obavijestila slavna Christina.

– Protekla 24 sata bila su pravi emotivni vrtuljak za sve nas, no htjela bih svima zahvaliti na podršci koju su pružili mojoj sestri i njenom partneru tijekom trudnoće. Oboje su pokazali golemu količinu hrabrosti i vjere proteklih devet mjeseci. Naša obitelj bila je blagoslovljena dovoljno da upozna malenog anđela Richieja. Borili smo se za njega, a sada se nosimo s onim što je sudbina odlučila. Želim i molim vas da molite za nas. Imali smo malenog anđela. Uspomena na njega zauvijek će živjeti u našim srcima. Neka počiva u miru s našim Gospodinom – napisala je Milian na Instagramu, uz fotografiju nogice preminulog dječaka.

>>Uglednog producenta bivša cura tuži da ju je izudarao i davio!

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:18 28.08.2015.

tko je slavna pjevacica, i tko je njezin necak?????Objasnite osobi marinovic da ne pise vise gluposti.....

PA
Pax
10:44 28.08.2015.

A kako joj je strina?

RU
r.u.kidding
23:25 27.08.2015.

Who are they?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije