Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'This Little Piggy'

Slavna pjevačica oduševila imitacijom svoje najveće suparnice!

christina aguilera
Foto: Screenshout
1/3
02.03.2015.
u 11:40

Omiljeni voditelj Jimmy Fallon slavnu pjevačicu stavio je pred neočekivani izazov

Pjevačica Christina Aguilera gostovala je u emisiji kod omiljenog voditelja Jimmyja Fallona koji je za nju, baš kao i za ostale zvijezde koje kod njega gostuju, priredio poseban izazov. 

Ovog puta Christina se našla pred izazovom u kojem je morala emitirati svoje slavne kolegice. Prva je na red došla Cher, nakon nje Britney Spears i posljednja Shakira. Iako je u sva tri slučaja pokazala zavidne imitatorske vještine, u jednoj je ipak briljirala.

Imitacijom oštre suparnice Britney s pjesmom "This Little Piggy" Christina je oduševila publiku, ali i samog voditelja koji je ostao bez teksta.  – Ovo je bilo odlično. Ne znam kako ću to nadmašiti – izjavio je Jimmy koji se s pjevačicom upustio u daljnje nadmetanje. 

Tko je nadmoćno odnio pobjedu, pogledajte u videu!

>>Pogodite čija je ovo malena diva!

>>Provjerite kako je Christina Aguilera nazvala kćerkicu!

Komentara 1

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
12:32 02.03.2015.

Bolja mi je ovak malo bucmasta. O glasovnim sposobnostima.. svaka rijec je suvisna. prva liga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije