Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelijepa manekenka

'Praktički ću biti trudna do kraja života'

chrissy teigen
Foto: Instagram
1/6
27.05.2015.
u 20:00

– Želimo mnogo djece. Voljeli bismo imati troje ili četvero svoje djece, a potom i posvojiti. Praktički ću biti trudna do kraja života – rekla je Teigen

Puno je promjena na vidiku za Johna Legenda i Chrissy Teigen. Sele se u Los Angeles, a čim se smjeste, planiraju raditi na djeci.

– Želimo mnogo djece. Voljeli bismo imati troje ili četvero svoje djece, a potom i posvojiti. Praktički ću biti trudna do kraja života – rekla je Teigen.

– Gledate Kim Kardashian i vidite kako ženska tijela postaju prekrasna. Radujem se što ću dobiti grudi – dodala je Teigen i time pohvalila prijateljicu Kim.

>>Šokirat će vas promjena frizure lijepe manekenke

>>Je li ruka Johna Legenda otišla preduboko ispod suprugine haljine?

Komentara 11

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
09:45 28.05.2015.

Ovaj članak treba ići u takmičenje za najgori ikad.

Avatar Honduras
Honduras
09:35 28.05.2015.

baš zanimljivo "razmišljanje" - za roditi četvero djece bit će trudna do kraja života??? što ta cura ima u glavi? osim čistog vakuma?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:22 27.05.2015.

Di je ta prekrasna? A posto zivim u USA, i poznajem prilike, s crncem ce biti stalno trudna, htjela to ona ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije