Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Chris Martin tražio očima Jennifer Lawrence u publici, a potom joj pjevao cijeli koncert

chris martin jennifer lawrence
Foto: camilla morandi/Milestone Media/PIXSELL
1/6
18.09.2014.
u 20:52

Jennifer Lawrence obožava Coldplay, i njihovog frontmena Chrisa Martina. Već neko vrijeme šuška se kako je Jennifer u vezi sa slavnim glazbenikom...

Jennifer Lawrence obožava Coldplay, i njihovog frontmena Chrisa Martina. Već neko vrijeme šuška se kako je Jennifer u vezi sa slavnim glazbenikom.

Podržala ga je tako i na njihovom nastupu u Ace Hotel Theatreu u Los Angelesu. Nakon skandala koji ju je snašao, Jennifer se opuštala na koncertu svog navodnog dečka. Prije deset dana viđeni su u L.A.-u i na romantičnoj večeri.

- Par trenutaka prije nego li je počeo show, Jennifer je došetala s prijateljicama ispred pozornice te pokušala naći svoje mjesto, rekao je izvor s koncerta za US Weekly. Prije nego je koncert započeo, Martin je tražio Jennifer u publici. Kada ju je učio, upro je prstom u nju i rekao 'aha, vidim te!'. Nasmiješio se potom i mahnuo glumici, a tijekom cijelog nastupa gledao je prema njoj te joj pjevao.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Jennifer Lawrence ušla u Guinnessovu knjigu rekorda!

>>Ona je potpuna suprotnost njegovoj uštogljenoj bivšoj supruzi

>>Lindsay Lohan optužuje: Jennifer Lawrence svoje uloge dobiva - u krevetu!

Komentara 2

KL
klasika
07:53 19.09.2014.

Čestitamo

BL
bl00ndy
10:01 19.09.2014.

Sigurno joj je vidijo one gole sljike na jinternetu pa se zaljubijo kad ju je vidijo golu pa i ja sam jel to znači da i ja mogu spavat š njom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije