Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stara ljubav zaborava nema

Jennifer Lawrence vratila se bivšem dečku?

CANNES, FRANCE - MAY 17:  Jennifer Lawrence appears at Lionsgate's
Foto: PA/Pixsell
1/5
02.07.2015.
u 10:51

Chris i Jennifer navodno su prekinuli zbog njenog pretrpanog rasporeda . Zbog puno projekata mlade glumice, veza je jednostavno propala

Jennifer Lawrence viđa se sa svojim bivšim dečkom Nicholasom Houltom, i to nakon što joj je propala veza s rokerom Chrisom Martinom. Priču je objavio tabloid Us Weekly.

24-godišnjakinja je sa rokerom hodala oko godinu dana, a nakon prekida, brzo se vratila Houltu. - Odlično im je trenutno, a i njihove obitelji su bliske, cijelo ovo vrijeme - izjavio je izvor. To ne čudi, budući da su bili zajedno skoro dvije godine, a nakon prekida su se već znali pomirivati. I dok se Jennifer vraća staroj ljubavi, isto bi mogao učiniti i Chris Martin.

Bizarni prekid njega i Gwyneth Paltrow mogao bi doći kraju. Iako su navodno razvedeni, viđaju se jako često, zajedno se odmaraju i slave rođendane. Osim toga, Gwyneth je nedavno prekinula s Bradom Falchukom, s kojim je prebolijevala Martina. Što se njegovog prekida s Jennifer tiče, navodno je za sve kriv njen prenatrpani raspored. Zbog puno projekata mlade glumice, veza je jednostavno propala.

>>Ona nije impresionirana Met Galom: Užasno je, svi vas guraju i vruće je

>>Chris Martin tražio očima Jennifer Lawrence u publici, a potom joj pjevao cijeli koncert

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije