Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje u Sarajevu

Chris Brown stigao u Sarajevo na proslavu rođendana i izazvao histeriju među fanovima

Chris Brown
Foto: Instagram
1/5
29.07.2014.
u 08:58

Brown je došao u pratnji bosanskohercegovačke jetseterice Sanele Jenkins koja ga je pozvala na proslavu njezina sina Innisa

Bivši Rihannin dečko i američka r'n'b zvijezda, Chris Brown stigao je jučer popodne privatnim zrakoplovom u Sarajevo. 

Brown je došao u pratnji glazbenika Ashera Booka i bosanskohercegovačke jetseterice Sanele Diane Jenkins koja ga je pozvala na proslavu njena sina Innisa.

"Sanela mi je pričala s puno emocija o Sarajevu i vašoj zemlji. Morao sam doći vidjeti ljepotu koju mi je opisala. Rekla mi je da ste jedinstven spoj kultura koji je unikatan u Europi", rekao je Chris, piše Klix.ba.

Humanitarka Sanela Jenkins, koja je došla u Sarajevo i obići roditelje za Bajram, rekla je za Klix.ba da je važno za promociju zemlje dovoditi velike zvijezde u posjet BiH. Ako budemo dovodili razne zvijezde i poznate iz polja politike, biznisa, znanstvenike itd., onda će dolaziti i turisti iz cijelog svijeta i to je velika podrška našoj ekonomiji. Još kad ga sutra odvedem na ćevape i kad se napije vode na Čaršiji, zaljubit će se u Sarajevo", kroz šalu je rekla Sanela koja živi u Kaliforniji.

>>Zbog ove fotografije ga je ostavila seksi manekenka!

>>Bivši dečko slavne pjevačice Chris Brown ranije izašao iz zatvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije