Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima avanturu

Reper saznao da je otac djevojčice pa ga djevojka ostavila putem Twittera

Chris Brown
Hubert Boesl/DPA/Pixsell
05.03.2015.
u 22:52

Otkako je saznao da je otac, u kontaktu je sa svojom jednonoćnom partnericom i želi sudjelovati u životu svoje curice. Usto, malena se zove Royalty

Chris Brown nedavno je saznao da je otac. Naime, manekenka Nia javila mu je da je rodila njegovu kćer prije devet mjeseci.

Ne bi tu bilo problema da Chris nije u vezi s Karrueche, također manekenkom. Kada je saznala da je njen dečko dobio dijete s drugom, javno ga je ostavila putem Twittera.

Za djevojčicu je saznao putem medija. Otkako je saznao da je otac, u kontaktu je sa svojom jednonoćnom partnericom i želi sudjelovati u životu svoje curice. Usto, malena se zove Royalty, a sigurni smo da se Brownu sviđa to ime.

>>DiCaprio ljubio tajanstvenu plavušu ispred Rihanninih očiju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije