Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerao?

Chris Brown opet u problemu: Tuži ga obožavateljica!

'Rapper Chris Brown performs onstage during Power 105.1\'s Powerhouse concert at the IZOD Center, Meadowlands. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Fernando LeonPress Association/P'
1/6
01.10.2014.
u 00:15

Chris Brown stalno ima problema sa zakonom...

Chris Brown stalno ima problema sa zakonom.

Otkako je pretukao Rihannu, glazbenik nema mira. Sada ga planira tužiti njegova obožavateljica, i to nakon što je odgurnuta. A gurnuli su je jer je pokušala poljubiti Chrisa nakon njegovog nastupa u klubu Limelight.

Izjavila je za TMZ da je bila pijana te je htjela pokazati svoju ljubav prema Chrisu, no on ju je odgurnuo. Iako je ona postupila agresivno, smatra da je Chris otišao predaleko kada ju je odgurnuo. Inače, Chris je ponovno u vezi s Karrueche Tran.

Foto: Instagram

>>Brutalno je pretukao pa izjavio: Možda će ljudi prestati pričati o tome

>>Chris Brown stigao u Sarajevo na proslavu rođendana i izazvao histeriju među fanovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije