Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša striptizeta traži 15 tisuća dolara

Slavni reper na sudu će se boriti za kćer i nižu alimentaciju

chris brown
Foto: Instagram
1/4
02.07.2015.
u 08:04

Chris Brown borit će se za zajedničko skrbništvo nad kćerkicom Royalty, a želi i da sudac odredi alimentaciju

Chris Brown odlučio se boriti za zajedničko skrbništvo nad kćerkicom Royalty. Dobio ju je tijekom afere s Niom Guzman, a da je otac, otkrio je nekoliko mjeseci nakon što je malena rođena.

Reper je kćerkicom oduševljen pa ju iznenađuje poklonima i prilagođava se njenom ritmu. U njegovom domu već je sve uređeno i prilagođeno slatkoj curici. Iako je brižan otac, odlučio je ići na sud jer Nia od njega traži 15 tisuća dolara mjesečne alimentacije, što on smatra previsokom svotom. Smatra da je sasvim dovoljno 2,5 tisuća dolara, koliko isplaćuje bivšoj striptizeti za malenu Royalty.

Osim toga, probat će dobiti i skrbništvo nad malenom. Stoga je predao papire na sudu u Houstonu. Utvrdit će očinstvo, a uzda se i u suca. Smatra da će on odrediti svotu alimentacije koja će biti bliža njegovoj nego Niinoj svoti. Želi i da sudac odredi kada može viđati kćerkicu, budući da Nia ne dopušta da viđa malenu koliko bi on to htio.

>>'Izbacila je odjeću moje kćeri i stvari mog psa. Postavila je predmete za vudu-ritual oko kolijevke'

>>Chris Brown opet u problemu: Tuži ga obožavateljica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije